Ankara Vidanjör ile Kanalizasyon Temizleme, Yerleşim alanlarında ki Kanalizasyon hatlarında evsel atıkların ve dış atıkların zamanla birikmesi nedeniyle kanalizasyon hatlarında tıkanma ve birikmeler meydana gelebilmektedir. Kanalizasyon Temizliğinde en önemli unsur bu birikmiş olan teressubat ve atıkların kombine kanalizasyon temizleme araçlarımız ile temizlenmesi ve hatların sağlıklı bir biçimde çalışmasını sağlayabilmektir. Kanalizasyon Temizliği sonrasında temizlenmiş olan borular özel kanalizasyon görüntüleme kameralarımız ile görüntülemekte ve hatların sorunsuz bir biçimde çalıştığından emin olmaktayız.

Hizmet Alanları

  • Alışveriş Merkezi Kanalizasyon Temizleme Polatlı
  • Özel Villa, Dubleks Kanalizasyon Temizleme Polatlı
  • Ticari yemekhaneler, Endüstriyel alan Kanalizasyon Temizleme Polatlı
  • Çok Katlı Siteler, ve Bina Kanalizasyon Temizleme Polatlı
  • Plaza, İş merkezi Kanalizasyon Temizleme Polatlı

 

Kanalizasyon hattındaki tıkanıklık, ev içinde ki kanalizasyonun birikmesine neden olabilmekte, bu sebeple kanalizasyon tıkanmasına hızlı bir şekilde cevap verebilmek gerekmektedir, Aksi durumda evlerinin içinde istenmeyen pis kokulara sebep olabilmektedir. Tıkalı kanalizasyon tüm kanal hatlarının görevlerini yerine getirmesini engellemektedir.

Kanalizasyon tıkanıklıklarının başlıca nedenleri; kanalizasyonlara atılmaması gereken sert kağıt parçaları, plastik parçalar, Kanalizasyon hatlarının tıkanmasındaki başlıca sebeplerdir.

 

Merak Edilenler

Kanalizasyon Temizliği Ne Kadar Sürer?

Kanalizasyon temizlik işlemleri kanalların durumlarına göre değişiklik göstermektedir minimum 2 saat olarak düşünülmelidir..

Kanalizasyon hatları temizlenirken kırma işlemine gerek var mıdır?

Kanalizasyon hatlarınızda herhangi bir çökme vs. gibi durumlar olmadığı sürece kesinlikle gerekmez.

Kanalizasyon Hattı Uzunluğu Temizlik İçin Önemli mi?

Kanalizasyon hattınızın uzunluğu önemli değildir.

Kanalizasyon Temizleme Faydaları Neler dir?
Kanalizasyon hatlarının temizliği faydası kanal sisteminin aktif bir şekilde ve akıntı hızının normal seyirde olması önemlidir.
Kanalizasyon temizliği periyodik olarak yapılması gerekmektedir. Kanalizasyon hatlarında ki su dışı atıklar kanalizasyonların tıkanmasında büyük rol oynamaktadır.